Wil jij snel weten hoe jij digital marketing kunt inzetten in jouw bedrijf? Volg de zesdelige webinar-reeks ‘Digital Marketing’ ontwikkelt door Alexis van Dam, docent Marketing & Sales aan de HvA.

“Wat je nu ziet is dat veel ondernemers wel eens content plaatsen, maar niet precies weten waar, wat en wanneer ze deze moeten delen. Laat staan hoe ze deze, vaak grote, investering moeten meten. Dit terwijl het voor elk bedrijf cruciaal is om te weten waar je kansen liggen, online up to date te blijven en op deze manier energie te stoppen in het genereren van de juiste leads. Want, geen leads is geen business!”.

Als oud ondernemer en Marketing & Sales specialist is het Alexis’ doel om het mkb in de regio Amsterdam bewust te maken van hun digitale groeimogelijkheden. Onderwerpen in de reeks die aan bod komen: personal branding op social media, leads generatie en traceerbaarheid van je website, advertising en content marketing.

“Het zijn korte webinars van tien tot vijftien minuten. We hebben onderwerpen geselecteerd die elke ondernemer moet kennen en komen direct tot de kern.”

Bekijk de webinars hier!