Maandagavond had MKB-Amsterdam een bijzondere primeur. Tijdens de MKB-Amsterdam Borrel werd namelijk het allereerste digitale Product van de Maand bekendgemaakt! In een goedgevulde Oranjekerk onthulde bestuurslid en juryvoorzitter Bert Bos de winnaar van de juryprijs én van de door jullie gekozen publieksprijs. 

Laten we beginnen met de juryprijs! Onze jury koos unaniem voor de samenwerkingstool MyPLTFRM. Dat is een zogenoemde ‘IT-aannemer’ die digitale oplossingen ontwerpt, gespecialiseerde dienstverleners inhuurt én aanstuurt zodat jouw IT-project kan slagen! De jury benoemt dat zowel digitalisering als duurzaamheid – twee grote uitdagingen voor veel ondernemers – samenkomen in PLTFRM. “Zo wordt een optimaal ecosysteem gecreëerd dat volledig in balans is met de bedrijfsvoering.” De jury noemt het verder “een typisch creatief idee dat alleen in Amsterdam kan ontstaan. Het is een beetje z’n tijd vooruit.” 

Dan de publieksprijs, waarvoor volgers van MKB-Amsterdam de afgelopen weken op hun favoriet konden stemmen. Dat er een duidelijke favoriet is bleek wel, want met een overtuigende meerderheid van de stemmen was het iKCHECK app van Upfront Security die er met de publiekstitel vandoor gaat! Met de iKCHECK app bescherm je jouw identiteit online. Ook voor mkb’ers is de app praktisch: samen met de Fraudehelpdesk Zakelijk biedt iKCHECK namelijk identiteitsmonitoring voor werknemers en hulp om en cyberrisico’s te verkleinen. Beide winnaars, van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende prijs!

De kop is er dus af, het Digitaliseringsoffensief kijkt heel tevreden terug op weer een mooie titelrace voor het Product van de Maand waarin ook digitale producten vanaf nu dus volop mee doen. Binnenkort zijn we bij je terug met nieuwe nominaties voor de maand februari. Tot de volgende MKB-borrel! 

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.