Het einde van het Digitaliseringsoffensief project is in zicht. Dat betekend dat we terug blikken op een ontzettend succesvol project met een hoop geweldige digitale producten en workshops. Zo ook Typetone.AI en Tradesnest, de laatste twee winnaars van het laatste Digitaal Product van de Maand! 

De schrijftool van Typetone werkt iedere dag aan AI-gegenereerde teksten die de juiste tone of voice van jouw bedrijf feilloos weten uit te dragen. Hoewel het bedrijf grote klanten kent zoals HEMA en en Adyen richt het zich juist ook op de mkb’er! En ook handig: de teksten die Typetone genereert kunnen in één keer worden doorgeplaatst op al jouw social media kanalen! 

Op het B2B-platform van Tradesnest zie je in welk gebied een potentiële distributeur van jouw product werkt, in welk netwerk deze producten aanbiedt en wat voor soort producten hij allemaal verkoopt. Ook biedt het platform ondernemers de mogelijkheid om direct contact te leggen met zo’n distributeur, waardoor duurzame samenwerkingen gemakkelijk tot stand kunnen komen! Zo help je jouw bedrijf én jouw product in naar meer business.

P.S. Heb jij onze 1-meting enquête al ingevuld? De eerste 300 respondenten winnen het gratis E-book Een inleiding tot ChatGPT: De opkomst van een kunstmatige intelligentie van Mark Wouters! 

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_78tANkLdkUmAf5A