Maandagavond zijn tijdens de MKB-Borrel in de Amsterdamse Oranjekerk in de Pijp weer de winnaars bekendgemaakt van het Product van de Maand maart. Ook was er, zoals gewoonlijk, weer een interessante workshop te volgen voorafgaand aan de borrel! Wij nemen je mee door de avond.

We laten je niet langer in spanning: natuurlijk wil je weten wie er met de titel Product van de Maand vandoor is gegaan! De vakjury heeft besloten dat niemand minder dan het Peddler Platform er met de juryprijs vandoor gaat. Met dat platform kun je bij lokale ondernemers boodschappen doen en ze ook nog eens duurzaam, per elektrische bakfiets, thuis laten bezorgen!

Juryvoorzitter Bert Bos: “Zo maakt het Peddler Platform het voor deze ondernemers mogelijk in hun wijk veel te betekenen, maar ook de vleugels uit te slaan naar andere wijken.” Hij vervolgt: “Een prachtig voorbeeld van hoe het ook anders kan dan al dat grootschalige. Door de oude en intieme wijkgedachte nieuw leven in te blazen. Ondersteund door het digitale. Een mooie vrucht van het Digitaliseringsoffensief in Amsterdam. Hulde voor de winnaar!”

Dan is er natuurlijk ook nog de publieksprijs. Die gaat naar het digitale product met de meeste stemmen van… jullie! De lezers en volgers van MKB-Amsterdam. Die prijs is met overtuiging in de wacht gesleept door Eevery Platform. Van harte gefeliciteerd!

Workshop

Docent Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam Tessa Welmers was maandagmiddag ook in de Oranjekerk aanwezig. Zij gaf de aanwezigen een interessante workshop over het analyseren van online concurrentie. Tijdens de workshop kregen deelnemers handige tools aangereikt. Daarmee kunnen zij analyseren hoe hun online marketing en strategieën uitpakken en waar de concurrentie goed en minder goed op scoort. Daar zijn natuurlijk weer handige lessen uit te halen voor je eigen bedrijf. Zo ben jij je concurrentie online al snel de baas!

Tot 8 mei!

Op maandag 8 mei zijn we weer bij je terug met een nieuwe MKB-Borrel. Dan zullen de winnaars van het Product van de Maand april worden bekendgemaakt. Zoals gewoonlijk is er voorafgaand aan de borrel ook weer een interessante workshop te volgen. Wil je weten waar die over gaat? Houd dan onze website, nieuwsbrief en socials goed in de gaten de komende weken. Tot dan!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.