De winnaars van het Product van de Maand februari zijn nog maar net bekend of MKB-Amsterdam pakt alweer door. Deze maand hebben we natuurlijk ook weer een Product van de Maand-verkiezing en daarvoor hebben we een mooie selectie van digitale kanshebbers op de titel. De nominaties zijn deze maand gedaan door Bas Beekman, programmamanager van StartupAmsterdam. Wij stellen zijn keuzes graag aan je voor!

Climate Savers platform

Wat is nou een goede en leuke manier om je ecologische voetafdruk te beperken? Daar hebben de makers van het Climate Savers platform iets op bedacht. Voor iedere euro (of dollar/pond) die jij besteedt aan een duurzaam, uitstootvrij bedrijf of merk ontvang jij als gebruiker van het platform cashback. Vanaf 20 bespaarde euro’s kun je dat bedrag terugboeken naar je rekening, of je besteedt het bedrag aan mooie kortingen die Climate Savers ook aanbiedt op het platform. Dat is gunstig voor jouw portemonnee én voor de planeet!

Peddler platform

Met Peddler koop je snel, veilig en handig lokaal! Verschillende lokale ondernemingen zijn aangesloten op het platform zodat jij van alle gemakken voorzien bent. Of je nu een nieuwe broek, je dagelijkse boodschappen, een bosje bloemen of een zak hondenvoer nodig hebt: je bestelt het via Peddler. En het mooie is: je krijgt het ook nog binnen enkele uren op duurzame wijze thuisbezorgd! De Peddler fietskoerier brengt jouw bestelling tot aan de voordeur.

SkillLab Mobile App

Niemand mag kansen mislopen omdat hun skills niet zichtbaar zijn: dat is het motto van SkillLab. Daarop ontwikkelde de organisatie een app, waarmee mensen hun kwaliteiten, doelen en vaardigheden op gedetailleerde manier kunnen weergeven. En daar blijft het niet bij! Ook presenteert de app op basis van data vacatures die goed bij die skills en ambities aansluiten. Zo draagt de app eraan bij dat gebruikers hun skills ook echt kunnen benutten in een mooie carrière. De mobile app van SkillLab draagt bij aan het solliciteren van de toekomst!

Eevery Platform

Eevery biedt hét duurzaamheidsplatform voor mkb’ers. Hoe het werkt? Je vult een aantal vragen in en Eevery brengt in kaart welke kansen er liggen om jouw bedrijf te verduurzamen en hoe je die kansen op de meest efficiënte manier benut (we verklappen alvast: soms kan dat heel goedkoop en gemakkelijk!). Ook kan Eevery bijhouden wat de duurzaamheidsscore van jouw onderneming is en hoe die, na het toepassen van Eevery’s adviezen, verbetert. Het platform biedt ook een mooie tool om deze info te delen met klanten, leveranciers en medewerkers. Ideaal dus, voor wie graag wil verduurzamen maar niet goed weet hoe en waar te beginnen!

Tijd om je stem uit te brengen!

Het is nu aan jou om je stem uit te brengen op het digitale product dat volgens jou de winst verdient. Klik op deze link en stem via de poll. Dat kan nog tot donderdag 30 maart 2023. Op maandag 3 april wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de volgens MKB-borrel. Zorg dat je erbij bent dus, tot dan!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale en de Hogeschool van Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft als doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in-house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.