Wil jij groeien met je bedrijf? En het maximale uit jouw onderneming halen? Onderschat dan vooral de kansen van social media niet! Voor ondernemers die daarmee aan de slag willen, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat moeten aanpakken hebben we iets leuks. Op 2 oktober geeft branding-expert Ria van Kempen de workshop ‘Meer Leads en Omzet met Social Media’ en jij kunt daar – helemaal gratis – bij zijn!

Tijdens deze interactieve workshop krijg je handige tips en kom je erachter welke (gratis!) online tools je kunt gebruiken om jouw social media inzet naar een hoger plan te tillen en ervoor te zorgen dat nog meer potentiële klanten jouw bedrijf en product zullen vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van ChatGPT, dé gratis AI-tool die automatisch teksten voor je genereert en op dit moment razend populair is?

Ook word je bijgepraat over de nieuwste trends op gebied van social media, leer je hoe je content maakt die geschikt is voor jouw doel én kom je meer te weten over succesverhalen van ondernemers die jou zijn voorgegaan.

Wij verzekeren je: bij Ria van Kempen ben je in goede handen. Ze is docent Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en expert op gebied van Customer Experience en merkstrategie. Verder werkt ze met haar bedrijf Demarrage met haar opdrachtgevers aan een crossmediale merkaanpak. Als iemand je de fijne kneepjes op gebied van zakelijke inzet van sociale media kan bijbrengen, dan is het Ria dus wel!

Mis deze kans niet en meld je aan!

De workshop vindt plaats op maandag 2 oktober van 15.45 uur tot 17.00 uur in de Oranjekerk in Amsterdam (Tweede van der Helststraat 1-3). Ben jij er ook bij? Verzeker jezelf dan snel van een gratis plekje en meld je aan via deze link. Tot dan!

Met het ‘Digitaal Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling.