MKB-Amsterdam heeft weer een nieuwe titelstrijd om het ‘Product van de Maand’ voor je in de aanbieding! Deze maand heeft KplusV een mooie selectie van digitale producten voor je gemaakt. Lees dus gauw verder en kies jouw winnaar!

 

De uitlegvideo’s van Explainer Video Agency

Wil jij de verkoop van jouw product verhogen, meer naamsbekendheid met je bedrijf krijgen of een verandering in je bedrijf communiceren? Dan zijn de online uitlegvideo’s van het Amsterdamse Explainer Video Agency de perfecte tool! Het bedrijf biedt verschillende pakketten, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past. Ga je voor een animatievideo helemaal in de huisstijl- en kleuren van jouw bedrijf? Of een hybride video waarin animaties en persoonlijke live action beelden jouw boodschap uitdragen? Alles is mogelijk. Deze digitale tool helpt jouw bedrijf zeker verder op weg. Stemmen dus!

Boekingsplatform van GetEase

Een massage of manicure boeken, een sportles van een personal trainer, of een schoonmaker nodig voor je huis? Gemak dient de mens, en dat gemak vind je in het boekingsplatform van GetEase! Alle services die je nodig hebt zijn verzameld in een handig platform. Je kiest een datum, tijd en plaats en een van de talloze experts die je vindt op GetEase is onderweg om jou te voorzien. Als dit geen titelkanshebber is, dan weten wij het ook niet meer. Is GetEase jouw favoriet? Stem het platform naar de winst!

Tijd om te stemmen!

Het is de hoogste tijd om jouw favoriet naar de winst te stemmen. Dat doe via deze poll! Wil jij als eerste weten welk digitale product de titel in de wacht sleept? Zorg dan dat je bij de eerstvolgende MKB-Borrel na de zomervakantie bent. Die is op maandag 4 september in de Oranjekerk in Amsterdam. Tot dan!