Maandagavond werd tijdens de MKB Borrel de winnaar van het Digitaal Product van de Maand bekendgemaakt. De strijd ging tussen de explainer video’s van Explainer Video Agency en het boekingsplatform GetEase. Beide producten werden genomineerd door KplusV, maar wie gaat er met de winst vandoor? Lees daarvoor snel verder…

We laten je niet veel langer meer in spanning, maar eerst is er nog wel iets belangrijks te melden. Vanaf heden werken we niet meer met een juryprijs. Wel zullen we natuurlijk nog de publieksprijs uitreiken, waarbij jij, onze lezer, bepaalt wie er met de winst vandoor gaat!

En dan de uitslag! We staan er nog steeds een beetje van te kijken, want dit hebben wij ook nog nooit meegemaakt: voor het eerst sinds de Digitaal Product van de Maand-verkiezing in het leven werd geroepen zijn er twee winnaars! Beide producten hebben elk precies de helft van de stemmen gekregen. En dat betekent natuurlijk dubbel feest!

Met de uitlegvideo’s van Explainer Video Agency kun jij de verkoop van jouw product verhogen, meer naamsbekendheid met je bedrijf krijgen of juist een (interne) verandering in je bedrijf communiceren. Voor iedere ondernemer is een pakket op maat beschikbaar, die perfect past bij wat jij wilt bereiken met je bedrijf en welke boodschap je wilt uitdragen.

Op het boekingsplatform van GetEase vind je alle diensten van professionals in de omgeving in één handig overzicht: of het nou een massage is, een sportles van een personal trainer of de uitlaatservice voor je hond! Jij kiest alleen een datum en een tijd en de gewenste expert komt meteen voor je in actie!

Direct digitale stappen zetten

Dwayne van der Klugt van KplusV was nauw betrokken bij de nominaties. Beide titelkanshebbers (en dus uiteindelijk beide winnaars) omschreef hij eerder als toegankelijk, bruikbaar en relevant voor het mkb. “Daarmee kunnen ondernemers uit Amsterdam direct digitale stappen zetten.” 

Binnenkort zijn we weer bij je terug met een serie nieuwe nominaties voor het Digitaal Product van de Maand, maar voor nu rest ons nog te zeggen: winnaars, van harte gefeliciteerd!

Met het ‘Digitaal Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling.