Zoals altijd hebben deze producten jouw stem nodig om de publieksprijs in de wacht te slepen. Ready to Scale stelde deze maand een mooi lijstje genomineerden voor je samen. Wij stellen ze graag aan je voor.

 

Cybersecurity Simplified van Naq Cyber

In een wereld waarin het digitale landschap continu verandert ontkom je niet aan toenemende cyberdreigingen. Gelukkig is daar Naq. Dit bedrijf heeft als missie om de cybersecurity van jouw bedrijf mogelijk te maken: hoe groot of klein je onderneming ook is! Met de cybersecurity tool van Naq wordt precies en voortdurend in kaart gebracht waar de kwetsbaarheden in jouw bedrijf liggen en hoe je die het beste kunt oplossen. Zo kun jij op een veilige manier ondernemen.

 

Samenwerkingstool MyPLTFRM

PLTFORM vindt dat goede IT-diensten voor elke ondernemer bereikbaar moeten zijn. Met hun PLTFRM zorgen ze daar dan ook voor. Op het MyPLTFRM ecosysteem zien gebruikers een overzicht van mogelijke klanten en gespecialiseerde IT-dienstverleners die jouw bedrijf verder kunnen helpen met je IT-vraagstuk. PLTFRM houdt (datagedreven) bedrijfsprestaties bij van partners binnen het ecosysteem. Op basis daarvan maak je de beste keuzes in met wie je samenwerkt en bereik jij dus meer met je bedrijf.

 

IkCheck van Upfront Security

De IkCheck app van Upfront Security biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier online je identiteit te beheren. Het werkt als volgt: je meldt je aan in de app en koppelt je legitimatiebewijs aan jouw account en de app houdt in de gaten of een organisatie jouw identiteit gebruikt of controleert. Zo weet jij precies wie er met je identiteit aan de haal gaat! En als dat onverhoopt geen zuivere koffie is… dan is IkCheck er ook om in te grijpen met hulp van de juiste partners. Een veilige manier om je identiteit te beveiligen die past bij deze tijd!

 

Loonadministratietool van Employes

De loonadministratietool van Employes: geen poespas, gewoon een handig systeem voor ondernemers waarmee ze op een makkelijke en snelle manier de verloning kunnen regelen. Ook zorgt het systeem ervoor dat alles aan de regelgeving omtrent loonaangifte voldoet én biedt het ook nog eens een plek om al je HR-zaken te regelen! Super simpel in gebruik dus: zo bespaar jij tijd én moeite die je kunt gebruiken om lekker te ondernemen.

 

Tijd om te stemmen!

Nu ligt de bal bij jou! Het is tijd om jouw favoriet te kiezen en je stem uit te brengen. Klik hier voor de poll en stem! Je hebt tot donderdag 2 februari, 12.00 uur om te stemmen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de volgende MKB-Amsterdam Groeiborrel in de Oranjekerk op maandag 6 februari. Zorg dat je erbij bent!

 

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.